PNDR submasura 4.3 – Investitii pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole si silvice

agricultura.jpg

Submasura (sM) 4.3 tine de infrastructura de baza si cea de acces ai caror beneficiari sunt autoritatiile locale, asociatii ale acestora, ONG- urile constituite conform legii, precum si alte tipuri de beneficiari in functie de specificul investitiei.

Status: Inactiv
Depunere pana la: 30 iunie 2017
Buget: 121.484.224 de euro

OBIECTIVE

Investitii pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole si silvice se acorda pentru infiintarea, extinderea si modernizarea infrastructurii agricole de acces catre ferme (infrastructură agricola) si pentru inființarea, extinderea si modernizarea cailor de acces in cadrul fondului forestier (schema de Ajutor de Stat aferentă sM 4.3 pentru infrastructura silvica).

SOLICITANTI ELIGIBILI

Beneficiarii eligibili pentru finantare prin sM 4.3 – compenenta agricola sunt unitati administrativ teritoriale si/ sau asociatii ale acestora constituite conform legislatiei nationale in vigoare.  Pentru proiectele de investitii in infrastructura agricolă, sprijinul public nerambursabil este de 100% din totalul cheltuielilor eligibile şi nu va depăşi 1.000.000 euro/proiect.

Prin schema de Ajutor de Stat pentru infrastructură silvică aferentă sM 4.3, beneficiarii eligibili pot fi persoane juridice de drept privat/alte forme de organizare proprietari de pădure și/sau asociațiile acestora conform legislației în vigoare; unități administrativ teritoriale și/sau asociații ale acestora, proprietari de pădure; administratorul fondului forestier proprietate publică a statului conform legislației în vigoare. Sprijinul public nerambursabil este de 100% din costurile eligibile.

BUGET

Valoarea maxima a ajutorului de stat in cadrul schemei 4.3 nu poate depăşi 1.500.000 euro/proiect.

DOCUMENTATIE

Puteti descarca urmatoarele documente utile:

Website-ul programului

Ghidul solicitantului  

Anexe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.