POR: A fost aprobata lansarea apelului de proiecte 3.1 B ITI, aferent axei 3, Operatiunea B – Cladiri publice

por-ghid.jpg

Ghidul Solicitantului – Conditii specifice de accesare a fondurilor in cadrul apelului de proiecte cu titlul POR/2017/3/3.1/B/ITI/1, axa prioritara 3, prioritatea de investitii 3.1, Operatiunea B – Cladiri publice, apel dedicat zonei de Investitie Teritoriala Integrata Delta Dunarii, contine informatiile specifice necesare in vederea deschiderii apelului de proiecte POR/2017/3/3.1/B/ITI/1 – Cladiri publice, referitoare la specificitatea proiectelor, modalitatea de completare si de depunere a cererii de finantare, conditii de eligibilitate, criterii de evaluare, o descriere a etapelor de verificare, evaluare si contractare a proiectelor. De asemenea, sunt incluse instructiuni de completare a Cererii de finantare de catre solicitanti.

Pentru pregatirea proiectelor este prevazuta o perioada de aproximativ o luna de la data publicarii Ghidului specific, astfel incat depunerea proiectelor se va face incepand cu data de 28.07.2017, ora 10.00. Cererile de finantare vor putea fi transmise pana la data de 28.01.2018, ora 10.00.

Depunerea cererilor de finantare se face utilizand sistemul electronic – aplicatia MY SMIS.

Este necesar ca valoarea eligibila a unui proiect sa se incadreze in limitele a 100.000 euro si 25 milioane euro.
Solicitantii eligibili sunt Autoritatile publice centrale, Unitatile Administrativ-Teritoriale, Institutiile publice si serviciile publice organizate ca institutii publice de interes local sau judetean, Institutia prefectului, precum si parteneriate intre entitatile mentionate anterior.

Sursa: Inforegio.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.