POSDRU: Lista cererilor de finantare aprobate pentru CPP 155, 158 si 163

bani_mouse.jpg

bani_mouseAutoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane a publicat lista cererilor de finantare aprobate care se incadreaza in alocarea financiara stabilita in Ghidul Solicitantului, pentru urmatoarele cereri de propuneri de proiecte: CPP 155, CPP 158 si CPP 163.

Solicitantii ale caror cereri de finantare au fost respinse in faza B, solicitantii ale caror cereri de finantare se afla pe lista de rezerva si solicitantii cererilor de finantare aprobate vor primi scrisoarea de informare pana la sfarsitul zilei in curs (8 ianuarie 2014).

Solicitantii ale caror cereri de finantare nu primesc scrisoare de informare vor contacta OI POSDRU responsabil.

Solicitantii ale caror proiecte au fost respinse pot contesta decizia de respingere. Contestatia se poate depune personal in zilele lucratoare sau poate fi transmisa prin curier/posta, numai la registratura AMPOSDRU, la adresa: B-dul Carol I, nr. 34-36 (parter), sector 2, Bucuresti.

Pentru contestatiile depuse personal, data limita de inregistrare a contestatiei la registratura AMPOSDRU este 14 ianuarie 2014, orele 16.00. Pentru contestatiile transmise prin curier/posta, data limita de transmitere este 14 ianuarie 2014.

Documente anexate:

CPP 155 – Lista cererilor de finantare aprobate (PDF)

CPP 158 – Lista cererilor de finantare aprobate (PDF)

CPP 163 – Lista cererilor de finantare aprobate (PDF)

Sursa: AM POSDRU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.