Solicitare de oferte – film tematic – UNDP Romania

Introducere

Programul pentru Dezvoltarea Natiunilor Unite – Centrul Regional Bratislava in colaborare cu Programul pentru Dezvoltarea Natiunilor Unite pentru Statele Arabe (SURF-AS) si-au unit eforturile pentru a cauta noi mijloace de a promova o modalitate rapida si interactiva de acces la informatie.

Produsul final al lucrarii solicitate trebuie sa fie un clip video cu o durata de 3-5 minute, care va fi prezentat la Targul Virtual de Cunoastere.

Obiectivele programului

Obiectivele generale ale Targului Virtual de Cunoastere sunt:

  • sa mobilizeze Comunitatea pentru Administrarea Apei, Commonwealth-ul Statelor Independente si al Statelor Arabe pentru a identifica, discuta si rezolva problemele aparute in cadrul programelor de administrare a apei;
  • sa vina in intampinarea acestor eforturi de promovare a cunostintelor cu ajutorul celei mai titrate publicatii a Programului pentru Dezvoltarea Natiunilor Unite, si anume Raportul Anual Global de Dezvoltare Umana;
  • sa scoata in evidenta informatiile si experientele cele mai importante, care vor servi ca puncte de referinta pentru programele si activitatile viitoare de administrare a apei.
Solicitanti eligibili

Sectia pentru Energie si Mediu din cadrul Programului pentru Dezvoltarea Natiunilor Unite din Romania cauta organizatii sau persoane autorizate capabile sa realizeze un scurt filmulet tematic ( 3-5 minute) pentru a fi prezentat la Targul Virtual de Cunoastere a Apei.

Activitati eligibile

Contractorul trebuie sa conceapa un scenariu pentru un clip de 3-5 minute.

Clipul obtinut se va baza pe experienta si lectiile invatate din proiectul “Managementul Eficient al Valorilor Naturale din cadrul Rezervatiei Raul Tur”, efectuat de catre asociatia non-guvernamentala “Societatea Carpatina Ardeleana”, din Romania.

Conditii de finantare

Misiunea va incepe in jurul datei de 1 septembrie 2006, iar produsul final va fi livrat Sectiei pentru Energie si Mediu din cadrul Programului pentru Dezvoltarea Natiunilor Unite din Romania nu mai tarziu de 22 septembrie 2006. Aprobarea initiala a scenariului de catre Sectia pentru Energie si Mediu din cadrul Programului pentru Dezvoltarea Natiunilor Unite din Romania este obligatorie.

Contractorul trebuie sa se asigure ca produsul final este de o buna calitate si contine un mesaj clar, iar daca in cadrul clipului este prezentat un interviu sau un discurs in alta limba decat engleza, acesta va asigura traducerea in engleza prin dublarea vocii.

Textul trebuie sa fie in limba engleza, iar daca va fi insotit de fond muzical, acesta trebuie extras din cantece specifice zonei.

Produsul final trebuie livrat Sectiei pentru Energie si Mediu din cadrul Programului pentru Dezvoltarea Natiunilor Unite din Romania pe suport CD/DVD in 2 exemplare.

Produsul final va fi un fisier de tip MPEG4 (DivX, Xvid), cu o rezolutie de 320×240 pixeli si cu sonor de tip mp3.

Sectia pentru Energie si Mediu din cadrul Programului pentru Dezvoltarea Natiunilor Unite din Romania va semna un contract cu contractorul care va castiga licitatia. Plata va fi facuta in doua transe ( 30% la semnarea contractului, iar restul de 70% dupa livrarea produsului final).

Termene limita

Ofertele se trimit:

– prin fax la numarul 021/201 78 28 Attn: Ms.Monica Moldovan, sau

– prin email la adresa: [email protected], insa nu mai tarziu de 23 august 2006.

Finantator: Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare
Sursa: UNDP Romania
Informatii suplimentare
Folositi instrumentele urmatoare pentru a obtine detalii complete despre acest program de finantare
Nu exista nici un instrument.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.