Selectie de formatori

schultz_sigla_nouaSchultz Consulting scoate la concurs 80 de posturi de formatori din cadrul Proiectului “Constructia institutiei “Lucratorul de tineret” pentru integrarea tinerilor in societate”.

Proiectul este implementat de Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret in parteneriat cu Conventia Nationala a Fundatiilor pentru Tineret (Organizatie neguvernamentala de tineret de nivel national) si Schultz Consulting srl (companie de training si consultanta in management de proiect) pe o perioada de 29 luni, incepand cu 1 noiembrie 2009 – 31 Martie 2012, in 8 regiuni din Romania.

Proiectul este co-finantat de Uniunea Europeana prin Fondul Social European, Programul Operational Setorial Dezvoltarea Resurselor Umane, Domeniul Major de Interventie 1.4.Calificari europene, numarul de identificare a proiectului POSDRU/4/4.1/S/5 nr. de inregistrare al contractului AMPOSDRU 178/30.07.2009, incheiat cu Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, Directia Generala Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane.

Formatorii vor fi selectati din cele 8 regiuni de dezvoltare a Romaniei astfel:

24 formatori din Regiunea Bucuresti Ilfov, si cate 8 formatori din fiecare din celelalte 7 regiuni, Nord Vest, Vest, Sud Vest, Sud, Centru, Sud Est, Nord Est.

Data limita pentru trimiterea dosarelor de candidatura este luni, 15 august 2011 ora 16:00, la adresa de e-mail [email protected].

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa trimiteti un e-mail pe adresa: [email protected].

Procedura de selectie si documentele necesare pot fi descarcate de pe site-ul: www.schultz.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.