Start-Up Nation 2018-2019: Punctajul oficial

Start-up-Nation-Romania-01.png

Guvernul a publicat, vineri, in Monitorul Oficial ordonanta de urgenta pentru modificarea si operationalizarea programului Start-Up Nation 2018-2019, prin care statul spune ca va oferi ajutoare financiare nerambursabile de câte 200.000 de lei unor mici firme private.

in forma finala a punctajului oficial, afacerile din Bucuresti si judetele Cluj si Ilfov pleaca din start cu un deficit de 15 puncte, pe motiv ca acolo sunt cel putin 4 firme mici si mijlocii (IMM) la suta de locuitori.

De asemenea, a fost corectata o eroare facuta de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, semnalata de o serie intreaga de consultanti. Initial, in 7 decembrie, Guvernul a anuntat ca a adoptat ordonanta de urgena, insa punctajul total posibil adunat dadea 105 puncte in loc de 100 de puncte. Acum punctajul este corect, iar ordonanta de urgenta este datata 13 decembrie, data la care a fost adoptata din nou, in forma corectata.

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, a declarat cel mai recent ca in luna decembrie 2018 va fi lansata sesiunea de inscrieri in programul Start-Up Nation 2018-2019.

Sursa: Startupcafe.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.