Curs acreditat Expert Achizitii Publice

BRM BUSINESS CONSULTING divizia educationala a Bursei Romane de Marfuri va invita in perioada 13-15.04.2009 sa participati la cursul de perfectionare Expert Achizitii Publice.

In contextul alinierii legislatiei si realitatii romanesti la standardele impuse de Uniunea Europeana, achizitiile publice au dobandit valente noi. Prin amplificarea importantei acordate acestora si a rezultatelor obtinute in urma tranzactiilor, s-a manifestat o cerere crescanda de specialisti pe piata achizitiilor publice.

BRM Business Consulting vine in intampinarea cerintelor dvs. de a va perfectiona si de a va fi recunoscute cunostiintele in domneiul achizitiilor, cu noul curs de specializare Expert Achizitii Publice.

Participantii vor beneficia de suportul de curs cat si de materiale de instruire necesare achizitiilor publice in concordanta cu ultimele noutati legislative pentru asigurarea conditiilor necesare derularii programului la un inalt nivel calitativ:

– Consultanta in domeniul achizitiilor publice;

– Sistemul achizitiilor publice;

– Achizitii publice principii si reguli;

– Tipurile si etapele procedurilor de atribuire a contractelor de achizitie publica, etc.

FORMATORI:

– Diana SPINCIU Director Management Legislatie in cadrul BRM;

– Lucian ANDRIESCU Expert Achizitii Publice in cadrul BRM.

CERTIFICARE: Participantii care au urmat intregul curs de perfectionare de 3 zile si au promovat examenul de absolvire vor primi un CERTIFICAT DE ABSOLVIRE pentru ocupatia Expert Achizitii Publice, recunoscute de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale si Ministerul Educatiei si Cercetarii.

LOCATIE: Sediul Bursei Romane de Marfuri, Piata Presei Libere nr. 1, Bucuresti.

TAXA DE PARTICIPARE: 300 EUR (fara TVA).

Completarea si transmiterea formularului de inscriere se poate face pana la data de 10.04.2009 la fax 021/3174423 sau prin telefon 021/3174516, persoana de contact: Rucsandra Dumitrescu, e-mail: [email protected], mobil: 0725.196.581.

Contact:

Telefon: 021/3174516

Fax: 021/3174423

E-mail: [email protected]

Web-site: www.brmconsulting.ro

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.