Incepe amenajarea sediului CJ din zona Piata Unirii

Consiliul Judetean (CJ) a demarat procedurile pentru reabilitarea cladirii institutiei de pe strada Vasile Alecsandri, varianta propusa de Constantin Simirad, presedintele CJ, pentru mutarea unor servicii ale institutiei din actualul sediu.

Repararea cladirii a fost estimata de seful CJ la 2,5 – 3 milioane de euro.

“Plenul a aprobat in penultima sedinta realizarea acestor documente. Expertizarea a fost scoasa la licitatie pentru o valoare estimata la 142.800 de lei”, a precizat Sebastian Tataru, purtatorul de cuvint al CJ.

Termenul de depunere a ofertelor a fost stabilit de CJ pentru vineri, 24 aprilie, documentatia de atribuire fiind accesibila si online pe Sistemul Electonic de Achizitii Publice (SEAP) si la sediul CJ.

Potrivit notei de fundamentare in baza careia consilierii au dat banii, solutia tehnica de reabilitare a cladirii ar trebui sa presupuna mansardarea cladirii pentru obtinerea a 40 de birouri, dar si redarea in folosinta a liftului dezafectat.

“Firmele care doresc sa se inscrie trebuie sa aiba deja finalizat un contract similar in ultimii trei ani si sa prezinte o recomandare din partea beneficiarilor”, a completat Sebastian Tataru.

Sursa: Ziarul de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.