Semnarea contractului de finantare pentru “Instrumente inovatoare pentru educatie”

SC B&S Training Consulting Com SRL si Ministerul intreprinderilor Mici si Mijlocii, Comertului si Mediului de afaceri prin Directia pentru gestionarea Fondurilor Comunitare pentru IMM, in calitate de Organism Intermediar, au semnat in 18.03.2009 contractul de finantare pentru un proiect in valoare totala de 63327,89 lei avand finantare prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, Programul Operational Sectorial “Cresterea Competitivitatii Economice”. (Axa Prioritara 1 – “Un sistem inovativ si ecoeficient de productie”, Domeniul de interventie Dezvoltare durabila a Antreprenoriatului, Operatiunea Sprijin pentru Consultanta acordat IMM-urilor)

Rezultatele acestui proiect sunt:

– Strategie de dezvoltare a serviciului de e-learning in cadrul B&S;

– Studiu referitor la utilizarea de solutii tehnice potrivite in vederea lansarii platformei e-learning a companiei B&S.

Proiectul de fata va fi implementat in perioada martie-iunie 2009, la sediul SC B&S Training Consulting Com SRL din Bucuresti.

Valoarea totala este de 63327,89 lei, din care valoarea finantarii nerambursabile (din Fondul European de Dezvoltare Regionala si bugetul national) este de 35906,92 lei.

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.