O licitatie pentru parcari a fost amanata

Licitatia pentru proiectarea unor parcari supraetajate a fost amanata. Decizia a fost luata de municipalitate la cererea unor proiectanti.

“Licitatia va fi organizata pe data de 16 iunie. Au fost adrese prin care eram anuntati ca nu exista timp suficient pentru redactarea unei oferte. De aceea s-a decis prelungirea termenului cu aproape doua saptamini”, a declarat Mihai Chirica, directorul tehnic al Primariei.

Una din parcari este propusa pentru strada Musatini numarul 57, iar alta pentru strada Tabacului intre blocurile J 5-9 si D 3-4. Licitatia este estimata la 490.000 lei, fara TVA. Dupa realizarea documentatiei si in functie de investitiile necesare se va stabili cand si cum vor fi realizate aceste parcari supraetajate.

Amplasamentul de pe strada Musatini are o suprafata de 1.300 mp pe care ar urma sa fie amenajate in jur de 150 de locuri de parcare.

Pe Tabacului exista in jur de 2.200 mp de teren, iar parcarea de aici ar urma sa aiba minimum 250 de locuri. Fiecare imobil va avea trei etaje, subsol, demisol si unul suprateran.

Deasupra parcarilor ar urma sa fie amenajate spatii de agrement, spatii verzi. Sefii Primariei intentioneaza sa inchirieze noile spatii catre proprietarii din zona.

Sursa: Ziarul de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.