AMCOR a publicat primul studiu al pietei romanesti de consultanta in management

AMCOR, Asociatia Consultantilor in Management din Rominia, a publicat zilele acestea primul studiu al pietei de consultanta in management din Romania, studiu intitulat “Piata de consultanta din Romania in perioada 2008-2009”.

Avand ca punct de pornire cercetarea de piata intreprinsa la finele anului trecut de AMCOR si compania de cercetare de piata Research International, cu sprijinul Vodafone Romania, studiul “Piata de consultanta din Romania in perioada 2008-2009” isi propune sa ilustreze perceptia pietei romanesti cu privire la existenta unei asociatii profesionale in domeniul consultantei in management, opiniile managerilor firmelor de consultanta fata de activitatea derulata in 2008 si estimarile acestora pentru piata de consultanta din 2009.

De asemenea, studiul ofera informatii cu privire la onorariile si sistemele de onorarii utilizate de firmele de consultanta din Romania, precum si informatii privind functionarea si organizarea acestora.

Despre AMCOR

AMCOR, Asociatia Consultantilor in Management din Romania, este organizatia nationala profesionala a firmelor si specialistilor din domeniul consultantei in management.

AMCOR reuneste astazi peste 75 de companii de consultanta si training in management, incluzand liderii pietei romanesti in aceste sectoare.

Asociatia este membru deplin in structurile europene si globale ale profesiei si anume FEACO Brussels, Federatia Europeana a Asociatiilor de Consultanta si in ICMCI, Consiliul International al Institutelor de Consultanta in Management. La nivel national, AMCOR reprezinta organismul de reglementare a profesiei de consultant in management, Asociatia fiind membru al Uniunii Profesiilor Liberale din Romania, UPLR.

Misiunea AMCOR este de a oferi valoare adaugata membrilor sai prin promovarea unui climat de profesionalism si etica pe piata de consultanta din Romania.

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.