Conferinta Regionala de Consultanta, Iasi 2009

Inteligenta este singura resursa virtual inepuizabila, este resursa care produce rezultate imediate, costul ei fiind minor in raport cu impactul. In mediul de afaceri din prezent trebuie sa valorificam inteligenta, furnizata de consultanti. Iar noi, membrii AMCOR, credem ca inteligenta trebuie sa fie dublata de profesionalism si etica, a declarat domnul Mihai Svasta, presedintele Asociatiei Consultantilor in Management din Romania, AMCOR, in cadrul conferintei Consultanta in management= solutii, resurse, valoare adaugata pentru client organizata de AMCOR in parteneriat cu DAL Consulting Iasi.

Evenimentul a avut loc in Sala Mare a Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Iasi, in data de 26 iunie si a reunit reprezentanti a peste 80 de firme din regiunea de Nord-Est a tarii.

Conferinta a abordat oportunitatile oferite de consultanta, sistemele de atestare nationala si certificare internationala AMCOR, varietatea serviciilor de consultanta: consultanta IT, consultanta in domeniul fondurilor structurale (problemele concrete cu care se confrunta IMM-urile in accesarea fondurilor nerambursabile si modalitatile de solutionare a acestora impreuna cu firma de consultanta), consultanta in sisteme de management a calitatii si oportunitatile oferite de programele internationale de cofinantare a consultantei.

Despre AMCOR

AMCOR, Asociatia Consultantilor in Management din Romania, este organizatia nationala profesionala a firmelor si specialistilor din domeniul consultantei in management. AMCOR reuneste astazi peste 75 de companii de consultanta si training in management,
incluzand liderii pietei romanesti in aceste sectoare.

Asociatia este membru deplin in structurile europene si globale ale profesiei si anume FEACO Brussels, Federatia Europeana a Asociatiilor de Consultanta si in ICMCI, Consiliul International al Institutelor de Consultanta in Management.

La nivel national, AMCOR reprezinta organismul de reglementare a profesiei de consultant in management, Asociatia fiind membru al Uniunii Profesiilor Liberale din Romania, UPLR.

Misiunea AMCOR este de a oferi valoare adaugata membrilor sai prin promovarea unui climat de profesionalism si etica pe piata de consultanta din Romania.

Pentru intrebari si informatii de presa va rugam contactati:

Raluca HAU,

Manager AMCOR

Telefon: +40 21 311.51.75

Email: [email protected]

Angelica MANEA,

Manager DAL CONSULTING

Email: [email protected]

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.