Consultare publica privind investitiile in retele broadband in zonele defavorizare din punct de vedere al accesului

consultare, investitii, retele broadband, zone defavorizate, POS CCE

Implementarea proiectelor ce vizeaza dezvoltarea retelelor de broadband in zonele dezavantajate din punct de vedere al accesului este conditionata de:

1. Adoptarea si publicarea Strategiei Nationale de Comunicatii in banda larga (SNB);
2. Finalizarea Modelului de Implementare a operatiunilor cuprinse in POS CCE AXA III prin care se finanteaza dezvoltarea de infrastructura de comunicatii in banda larga in zonele defavorizate din punct de vedere al accesului la servicii de comunicatii.

In prezent Strategia Nationala de Comunicatii in Banda Larga a fost deja adoptata de Guvern.

Pornind de la prevederile Strategiei Nationale de Comunicatii in Banda Larga, de la cele ale Regulamentelor Europene pentru Fonduri Structurale si de la cele specifice ajutorului de stat, Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, in calitate de Organism Intermediar pentru Implementarea Societatii Informationale a elaborat un Model de Implementare a proiectelor ce vizeaza dezvoltarea de infrastructura de comunicatii in banda larga in zonele dezavantajate.

Acesta va fi lansat spre consultare publica si asteptam observatiile dumneavoastra la adresa [email protected] pana pe data de 10 august 2009.

Sursa: Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.