UE sprijina imbunatatirea standardelor si performantelor administratiei publice locale

administratia locala, POS DCA, fonduri europene, proiect, finantare

Proiectul “Perfectionare continua a personalului APL a Municipiului Pascani, judetul Iasi” contribuie la implementarea strategiei de Resurse Umane a Municipiului Pascani de perfectionare continua a angajatilor din administratia publica si de continuare a reformelor care vizeaza descentralizarea.

Scopul proiectului este imbunatatirea profesionala si schimbul de bune practici pentru 30 de angajati pe pozitii cheie din admnistratia publica locala a municipiului Pascani in domeniile: administratie publica si legile transparentei, legislatia si procedurile privind achizitiile publice, managementul proiectelor.

Proiectul are o valoare totala eligibila de 392.100,00 lei din care 333.285,00 lei reprezinta valoarea eligibila nerambursabila prin Programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative a carei Autoritatea de Management este Ministerul Administratiei si Internelor, Directia pentru Dezvoltarea Capacitatii Administrative si 50.815 lei valoarea eligibila nerambursabila din bugetul national. Cofinantarea eligibila a Primariei Municipiului Pascani la realizarea acestui proiect este de 8.000,00 lei.

Durata implementarii proiectului este de 12 luni.

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.