Targul de bani

FinFair – Tirgul de Bani a reunit banci, societati de asigurari si de leasing, institutii bursiere, firme de constructii si de consultanta, precum si fonduri de investitii. In cadrul celei de-a treia editie a targului organizat de FinMedia, Banca Transilvania a lansat oficial un produs pe care il catalogheaza drept inovator si unic, fiind singurul imprumut, destinat firmelor, lipsit de garantii. Creditul se adreseaza IMM-urilor care au nevoie de bani pentru activitati curente.

Valoarea maxima a imprumutului este de 200 milioane lei, iar termenul de rambursare este de sase luni (la prima acordare) si 12 luni (incepind cu a doua acordare). Dobinda anuala este de 24%, la care se adauga un comision de administrare de 2,5% din suma imprumutata. O prezenta inedita la tirg s-a dovedit a fi o companie de consultanta care vinde idei de afaceri, firma fiind specializata in domeniul francizei, iar serviciile oferite ii vizeaza pe cei care doresc sa porneasca o afacere printr-o retea de franciza.

Dezvoltata incepand cu anul 2002 franciza este o alternativa sigura si accesibila. Se francizeaza marci care au avut succes. BRD-Groupe Societe Generale promoveaza la tirg un produs nou, lansat in urma cu doua saptamini: creditul de vara. Potrivit oficialilor bancii, rata si dobinda se platesc incepind cu a patra luna de la data contractarii imprumutului. Creditul in lei are o dobinda fixa de 16% si se acorda pentru cel mult 51 de luni. Imprumutul in euro are o dobinda variabila de 11,5%.

Sursa: , Evenimentul zilei online, 19 mai 2005

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.