Contract de consultanta amanat

S-a decis de comun acord amanarea inceperii derularii contractului de consultanta incheiat intre MCTI si consortiul format din CA-IB Corporate Finance Beratungs Ges.m.b.H s Musat & Asociatii.

In data de 12.12.2006, Comisia de evaluare si selectare din cadrul MCTI s-a intalnit cu reprezentantii companiei CA-IB Corporate Finance Beratungs Ges.m.b.H. pentru a discuta situatia contractului privind serviciile financiare pentru vanzarea pachetului de actiuni detinut de statul roman la Societatea Nationala Radiocomunicatii.

Cele doua parti au subliniat faptul ca procesul de selectie a consultantului s-a desfasurat intr-o maniera profesionista si in concordanta cu prevederile legale.

Avand in vedere acest lucru, precum si cercetarea penala desfasurata in cazul unui membru al Comisiei de evaluare si selectare, cele doua parti au convenit de comun acord sa amane momentul inceperii derularii contractului.

Decizia a fost luata intrucat exista posibilitatea ca pretul ce va fi obtinut in urma vanzarii pachetului de actiuni detinut de statul roman in cadrul Societatii Nationale Radiocomunicatii SA in circumstantele prezente sa nu fie cel optim, luand in considerare ca atat MCTI cat si consortiul CA-IB urmaresc sa asigure obtinerea celui mai bun rezultat pentru procesul de privatizare ce se intentioneaza a se derula.

Consortiul format din CA-IB Corporate Finance Beratungs Ges.m.b.H s Musat & Asociatii a fost declarat oficial castigatorul procesului de selectare a consultanului pe 9 mai 2006. Contractul de consultanta privind serviciile financiare pentru vanzarea pachetului de actiuni detinut de statul roman la Societatea Nationala Radiocomunicatii SA a fost semnat pe 21 noiembrie 2006, dupa aprobarea d! e catre Guvernul Romaniei, in sedinta de Guvern din data de 1 noiembrie 2006, dar nu intrase in derulare.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.