Barometru de training pentru IMM-uri

Barometru de training pentru IMM – Chestionar lansat de
Institutul Roman de Training si Portalul www.immromania.ro pentru a identifica nevoile de training ale dumneavoastra si a va pune la dispozitie programele de training de care aveti nevoie.

Institutul Roman de Training (IRT) in parteneriat cu Portalul IMMromania au placerea de a va anunta lansarea unui nou program destinat intreprinderilor mici si mijlocii din Romania: “Barometru de training pentru IMM”.

Programul “Barometru de training pentru IMM” are ca scop identificarea nevoilor de training ale reprezentanţilor intreprinderilor mici si mijlocii din Romania in vederea elaborării unor programe de formare adaptate nevoilor acestora. Programul este initiat prin lansarea unui scurt chestionar prin intermediul caruia reprezentantii intreprinderilor mici si mijlocii sa poata sa comunice nevoile lor reale de instruire. Raspunsurile primite vor fi integrate in studiul “Barometru de training pentru IMM – 2007” care va fi lansat public si pus la dispozitia tuturor celor interesati in cursul lunii iunie 2007.

Pe baza raspunsurilor primite in cadrul chestionarului si in baza concluziilor reiesite din studiul “Barometru de training pentru IMM – 2007”, furnizorii de formare interesati vor putea crea programe de training adaptate nevoilor dumneavoastra, atat ca tematica cat si ca acoperire geografica.

IRT si IMMromania intentioneaza sa reia programul anual, pentru a identifica evolutia pregatirii IMM-urilor si a nevoilor lor de training in contextul participarii din ce in ce mai active a intreprinderilor romanesti pe piata europeana.

Puteti accesa online chestionarul “Barometru de training pentru IMM”.

Prezent de 5 ani pe piata romaneasca de formare, Institutul Roman de Training este o organizatie cu o vasta experienta in elaborarea de programe de formare adaptate nevoilor reprezentantilor mediului de afaceri si ai administratiei publice din Romania. Parteneriatul Institutul Roman de Training cu portalul IMMromania a aparut ca urmare a dorintei celor doua organizatii de a contribui in mod constant la consolidarea si dezvoltarea sectorului de afaceri din Romania.

Sursa: Institutul Roman de Training

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.