Neamt: Accesarea fondurilor europene – invatata la cursuri

Nemtenii care doresc sa acceseze fonduri europene se pot scoli in privinta realizarii de proiecte.

Cursul “Fonduri Structurale si de Coeziune 2007 -2013: Metodologia de pregatire a dosarului de finantare” va fi sustinut de specialistii in fonduri europene ai Ministerului de Finante. Cursurile care vor avea loc in perioada 31 august – 2 septembrie la Bucuresti pun accent pe completarea cererii de finantare (fisa proiectului) ce va fi folosita pentru accesarea fondurilor europene.

In cadrul cursului, fiecare participant va putea sa pregateasca un proiect propriu, pornind de la o idee de proiect, sprijinit de traineri si consultanti, dar si sa parcurga cei opt pasi utilizati de firmele de consultanta cu succese in pregatirea proiectelor finantate din Fonduri structurale si de coeziune.

Participantii la cursuri vor mai aborda documentatia conexa continuta de un dosar de finantare (studii, avize, analize etc.) si vor participa la o simulare a unui proces de evaluare a unor astfel de proiecte. Inscrierile se mai pot face pana la sfarsitul acestei saptamani, iar taxa de inscriere este de 695 de lei.

Sursa: Realitatea Media – Piatra Neamt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.