Porsche Bank la CreditEXPO 2007

Porsche Bank va participa impreuna cu Porsche Inter Auto Romania (PIA), in calitate de parteneri oficiali, la “CreditEXPO 2007”, primul targ de credite organizat in Romania, care va avea loc pe data de 21-23 septembrie, in Bucuresti, la World Trade Plaza.

Grupul Porsche Bank Romania, membru al Holdingului Porsche, ofera produse de finantare a autoturismelor comercializate de catre Importatorul Porsche Romania: Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen si Porsche. Clientii beneficiaza de sprijin pe tot parcursul procesului de achizitionare a masinii, precum si in etapele de pre si post-vanzare, prin oferta de servicii integrate de vanzare, consultanta financiara, service, piese si accesorii.

In plus, Grupul Porsche Bank ofera prin cele patru companii ale sale, Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare si Porsche Mobility, servicii de leasing financiar intern pentru persoane fizice si companii, credite pentru autoturisme si alte servicii bancare specifice (depozite, cont curent), asigurari CASCO si RCA, management de flote, rent a car si leasing operational.

Porsche se diferentiaza pe piata finantarilor auto si prin oferta de leasing in franci elvetieni. Principalul avantaj al finantarilor in franci elvetieni este nivelul scazut al dobanzii, reprezentand o varianta de finantare cat mai economica pentru autovehiculul achizitionat. Leasingul in franci elvetieni (CHF) se adreseaza clientilor persoane fizice si juridice, atat pentru masini noi cat si second hand. Contractul este semnat in CHF, iar platile se fac in lei, la paritatea euro/franc elvetian din ziua respectiva.

In cadrul evenimentului, Porsche Bank si PIA vor avea un stand comun, cu numarul 36, pozitionat exact la intrare, potentialii clienti avand acces la toata gama de servicii si produse de finantare reunite sub conceptul de “one stop shop”.

“CreditExpo 2007” are ca obiectiv facilitarea prezentarii si promovarii catre publicul larg a instrumentelor financiare din categoriile credit, leasing sau finantare, oferite de banci, institutii financiare nebancare, brokeri de credite sau firme de leasing.

Pentru mai multe informatii:

Helian Redai

S&M Manager

Grupul Financiar Porsche Bank Romania

Tel.: 208 26 00

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.