SolePAD revine la Iasi

Joi, 25 octombrie 2007, ora 9:30, Iasiul va fi gazda oamenilor de afaceri din judetele Iasi, Vaslui, Suceava si Botosani invitati la cea de-a 24-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile). Evenimentul, organizat de Agora Media pentru a treia oara la Iasi, va avea loc in sala Eminescu a Hotelului Traian.

In deschidere sunt invitati sa ia cuvantul Nicusor Paduraru, Prefectul Judetului Iasi, Gheorghe Nichita, Primarul Municipiului Iasi, Lucian Flaiser, Presedintele Consiliului Judetean Iasi si Mihail Vlasov, Presedintele Camerei de Comert si Industrie Iasi.

Programul conferintei va incepe cu “Solutii de comunicare eficienta pentru afaceri”, concepute de Orange Romania si prezentate la Iasi de Alexandru Cristian, SOHO and SME Proposition Manager in cadrul companiei Orange. Tot in zona comunicatiilor se inscrie si prezentarea urmatoare, sustinuta de Octavian Grozea, Director Vanzari la Euroweb, care va vorbi despre sistemele de comunicatii pentru afaceri FiberClass.

In continuare, Cristina Chirvasie, Manufacturing Solution Sales Manager, va prezenta suita “SIVECO Applications 2010”, prin prisma solutiilor pentru informatizarea societatilor de productie pe care aceasta le ofera. Despre “Mobilitate si eficienta cu solutiile AROBS Transilvania Software” va vorbi la SolePAD Iasi Daciana Pop, Marketing Specialist in cadrul companiei AROBS. Prima parte a conferintei se va incheia cu prezentarea “DEC pentru business de succes”, sustinuta de Marius Georgescu, IT Sales Manager in cadrul DEC IT, si axata pe solutii IT si sisteme de securitate inteligente.

Daniel Burghelea, Director Vanzari la AttoSOFT, ii va reintroduce pe participanti in sfera solutiilor pentru afaceri eficiente, aratandu-le cum se poate maximiza profitul prin integrarea si controlul informatiilor, folosind DataLight Enterprise. “Solutiile Dell pentru IMM-urile din Romania” vor fi aduse la Iasi de Mihai Guran, Business Development Manager in cadrul Dell Romania. si pentru ca tot mai multe companii au inceput sa descopere beneficiile utilizarii unor aplicatii deschise, Doru Ilasi, Director Executiv la Aplix, va prezenta “Solutia Aplix bazata pe software Open Source”.

Obiectivul SolePAD este acela de a prezenta solutii IT&C de scadere a costurilor, dar si posibilitati de accesare a fondurilor nerambursabile puse la dispozitia Romaniei de Uniunea Europeana. Primul deziderat fiind atins, urmatoarele trei prezentari inscrise in programul SolePAD Iasi vor avea in vedere alinierea la normele europene in domeniul fiscal si oportunitatile de finantare pentru IMM-uri.

In aceasta ordine de idei, Viorica Onofrei, Director Executiv Adjunct in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Iasi, va prezenta “Schimbarile din legislatia fiscala odata cu intrarea Romaniei in U.E.”. Mihaela Apostol, Consilier Asistent in cadrul Organismului Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale, Ministerul Comunicatiilor si Tehnologia Informatiei, va face o trimitere concreta la “Fondurile structurale in domeniul IT”, iar Laura Mihaela Craiciu, Consilier programe in cadrul Oficiului Teritorial pentru intreprinderi Mici si Mijlocii Iasi, va expune “Oportunitatile de finantare pentru sectorul IMM in orizontul 2007-2008”.

SolePAD este programul de conferinte unde firmele pot afla cum si cu ce pot realiza cele doua imperative ale managementului modern: folosirea sistemelor informatice si eficientizarea cheltuielilor. Management modern si eficient inseamna viteza de reactie la miscarile pietei si cerintele clientilor, respectiv control eficient al costurilor.

SolePAD Iasi este promovat cu sprijinul Media Advertising si a partenerilor media Ziarul de Iasi, Ieseanul, Jurnalul de Est, Radio Hit, Financiarul, Zile si Nopti, Finantare.ro, PRwave si a publicatiilor Agora Media: eWeek, PC Magazine, Channel Partner, Agora News, Sintetic si Net Report. Partener local – Institutia Prefectului Judetului Iasi.

Pentru mai multe detalii:

Agora Media

Tel: (021) 330 92 82

E-mail: [email protected]

Website: www.solepad.ro

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.