Instructiune si corrigendum pentru domeniul de interventie 3.1 al POR 2007-2013

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest va informeaza ca Ministerul Dezvoltarii Lucrarilor Publice si Locuintelor (MDLPL) a emis o instructiune catre solicitantii de finantare pentru domeniul de interventie 3.1 – Reabilitarea /modernizarea / echiparea infrastructurii serviciilor de sanatate.

Conform acestei instructiuni, incepand cu data de 11 august 2008, la cererea de finantare pentru proiectele depuse in cadrul domeniul major de interventie 3.1 Reabilitarea /modernizarea / echiparea infrastructurii serviciilor de sanatate al Programului Operational Regional (POR) se va anexa, in mod obligatoriu, avizul tehnico-economic al Ministerului Sanatatii Publice.

Avizul a fost emis in baza Ordinului ministrului sanatatii publice nr. 1006/2008 pentru infiintarea Comisiei Tehnico-Economice a Ministerului Sanatatii Publice de avizare a studiilor de fezabilitate pentru lucrarile de interventii in domeniul sanitar finantate prin Programul Operational Regional (POR) si aprobarea componentei acestei comisii, precum si in baza aprobarii Regulamentului de Organizare si Functionare (ROF) a Comisiei Tehnico – Economice, regulament modificat si completat prin Ordinul ministrului sanatatii publice nr. 1259/07.07.2008.

Avand in vedere aceasta instructiune, MDLP a decis suspendarea procesului de evaluare si selectie al proiectelor depuse pana la data de 8 august 2008 in cadrul acestui domeniu de interventie, pana la data de 12 septembrie 2008, in vederea transmiterii spre avizare la Ministerul Sanatatii Publice a studiilor de fezabilitate (documentatiei de avizare a lucrarilor de interventii) aferente acestor proiecte.

Prin aceasta instructiune s-a modificat continutul grilei de evaluare a conformitatii administrative a cererii de finantare, precum si unele prevederi ale Ghidului Solicitantului.

Pentru obtinerea unor informatii suplimentare, puteti consulta Grila de verificare a conformitatii administrative si Corrigendum-ul pentru Ghidul Solicitantului.

Sursa: Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.