AM POCU anunta ca transmite solicitari de clarificare pentru apelul de proiecte POCU/74/6/18 SCOALA PENTRU TOTI

scoala.jpg

Organismul Intermediar POCU din cadrul Ministerului Educatiei Nationale informeaza solicitantii ca, incepand cu data de 4 octombrie 2017 vor primi, prin sistemul informatic MySMIS 2014+, solicitari de clarificare pentru cererile de finantare care au fost declarate admise dupa solutionarea contestatiilor pentru etapa de verificare a conformitatii administrative si a eligibilitatii proiectelor depuse in cadrul apelului de proiecte „POCU/74/6/18 SCOALA PENTRU TOTI”.

Solicitantii sunt rugati sa verifice periodic contul MySMIS 2014+ si sa raspunda, punctual, in termen de 3 zile lucratoare la solicitarile primite, potrivit pasilor descrisi in documentul „Modalitatea de utilizare a mecanismului de clarificare POCU”.

In conformitate cu prevederile „Ghidurilor Solicitantului – Conditii Specifice”, Comisia de evaluare cere solicitantului clarificari atunci cand evaluatorii considera ca o informatie lipseste sau nu este suficient de clara. Pentru evaluarea tehnica si financiara a cererilor de finantare se va solicita un singur set de clarificari.

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.