ProCredit Bank vine in sprijinul agricultorilor prin doua noi produse de creditare cu garantii oferite de F.N.G.C.R.

Cele doua produse faciliteaza accesul la finantare tuturor intreprinzatorilor din agricultura – societati comerciale, intreprinderi familiale, intreprinderi individuale, precum si persoanele fizice autorizare care isi desfasoara activitatea in agricultura. Acestia beneficiaza de garantii flexibile, Fondul de Garantare a Creditului Rural garantand pana la 80% din valoarea creditului.

Creditul AgroFlexibil garantat de F.G.C.R. este destinat achizitionarii de seminte, ingrasaminte, fertilizatori, animalelor de reproductie, pentru lapte sau ingrasat, motorinei sau platii pentru lucrari agricole, tractoarelor, combinelor, masinilor agricole, utilajelor sau echipamentelor, tehnologiilor si utilajelor pentru zootehnie, constructii de solarii, sere, grajduri, depozite.

Creditul AgroInvest garantat de F.G.C.R. este destinat achizitiilor de tractoare, combine, masini agricole, utilaje sau echipamente noi sau folosite, autovehicule noi sau folosite, teren, materiale si echipamente pentru irigatii si achizitiei sau constructiei de spatii de depozitare, grajduri, etc.

ProCredit Bank ofera posibilitatea de rambursare flexibila a creditului, cu plan de plata sezonier (atat dobanda, cat si capitalul se platesc dupa recolta) si perioada de gratie totala sau standard. Perioada de finantare este de pana la 10 ani pentru creditele de investitii si nu se solicita avans.

Despre ProCredit Bank:

ProCredit Bank este o banca orientata spre dezvoltare, care ofera o gama larga de servicii si produse bancare la cele mai inalte standarde. In activitatea noastra de creditare ne concentram asupra intreprinderilor foarte mici, mici si mijlocii, deoarece suntem convinsi ca aceste afaceri creeaza cel mai mare numar de locuri de munca si au o contributie vitala la dezvoltarea economica a tarii in care opereaza.

Spre deosebire de alte banci, banca noastra nu promoveaza creditele de consum. In schimb, ne angajam sa punem la dispozitia clientilor nostri produse si servicii bancare in mod responsabil si sa formam o cultura a economisirii si parteneriate de durata cu acestia.

Actionarii nostri asteapta o rambursare sustinuta a investitiilor, si nu au ca principal interes maximizarea profitului pe termen scurt. Investim masiv in instruirea personalului nostru, pentru a crea o atmosfera de lucru eficienta si agreabila si pentru a oferi cele mai prietenoase si cele mai competente servicii clientilor nostri.

ProCredit Bank sprijina afacerile clientilor sai in cel mai eficient mod, la standardele internationale ale bancii. Fiind o banca full-service, ProCredit Bank Romania ofera clientilor sai – persoane fizice si juridice – mai multe produse de economisire in conditii avantajoase.

In Romania, ProCredit Bank a fost infiintata in 2002 si reprezinta rezultatul unui parteneriat intre institutii financiare de renume international, cum ar fi: BERD, IFC – Membra a Grupului Bancii Mondiale, Commerzbank, KfW, ProCredit Holding (companie germana de investitii) si IPC.

Pentru mai multe informatii:
ProCredit Bank Romania
Monica Vasile
Telefon: 021-201.60.42
www.procreditbank.ro

Sursa: ProCredit Bank

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.