ProCredit Bank a deschis doua noi locatii

ProCredit Bank a deschis doua noi locatii: Agentia Lacul Tei in Bucuresti si Sucursala Sibiu. Agentia Lacul Tei poate fi gasita pe Str. Lacul Tei, nr. 126-128, Bl.17-18, parter, Sector 2, iar locatia din Sibiu pe Str. Parcul Tineretului, Bl. 4. Ambele locatii ofera clientilor o gama larga de servicii financiar-bancare care se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice.
Agentia Lacul Tei este cea de-a 12 locatie pe care ProCredit Bank o are in Bucuresti, iar ambele deschideri fac parte din strategia de extindere pentru anul 2007. Banca are in prezent 35 de locatii operationale in Bucuresti si in tara.

Cele doua locatii nou deschise ale ProCredit Bank ofera clientilor sai servicii bancare, incepand de la Conturi Curente, Depozite la Termen, Depozite pentru Pensionari, Planuri de Economisire, Conturi de Economii, 3 tipuri de Carduri de Debit: VISA Electron, VISA Business Electron si Maestro. In plus, Sucursala Sibiu ofera si o gama variata de produse de finantare ce se adreseaza afacerilor foarte mici, intreprinderilor mici si mijlocii si producatorilor agricoli.

Toate produsele de creditare din oferta ProCredit Bank au fost create pentru a acoperi categorii diverse de nevoi de finantare ale clientilor. Astfel, Sucursala Sibiu pune la dispozitia clientilor credite pentru investitii, linii de credit pentru capital de lucru, credite pentru capital de lucru si pentru nevoi multiple pe termen scurt si mediu, descoperiri de cont pentru acoperirea nevoilor de lichiditati, scrisori de garantie bancara si acreditive.

“Deschiderea agentiei din Bucuresti si a sucursalei din Sibiu face parte din strategia de extindere a retelei de locatii a ProCredit Bank pentru anul 2007. Intentionam sa fim prezenti in toate orasele unde exista un potential de afaceri ridicat si in plus sa ne intarim prezenta acolo unde ProCredit Bank exista deja. Cererea continua pentru produsele si serviciile noastre este un stimulent puternic pentru noi si pentru dorinta de a servi clientii.” a declarat Michael Kowalski, Director General ProCredit Bank.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.